Webs del Carles CreixellRecull d'articles del Carles Creixell desembre 2000
Aquest recull el faig més per mí mateix que per a que ningú el visiti. Em resulta pràctic per tenir ordenats aquells articles que m'interessen. Senzill oi? Com en diria en Baltasar Porcel en referir-se als discursos del Juan Carlos, aquests articles demostren la gran vàlua humana, personal i política del seu autor.

Amics per Sempre setembre 1999
La història menys recordada de Barcelona'92. Alguns periodistes van ser expedientats per silenciar les violacions de drets humans que es duien a terme al voltant dels Jocs Olímpics. Alguns humoristes gràfics, no obstant, aconseguien dir el que alguns no podien o no volien. En homenatge a ells i als represaliats polítics.

Arxiu-web d'ERC i JERC-Anoia desembre 1998
"Sub-web", formada per "mini-webs", que ERC i les JERC de l'Anoia dedicaven a diferents qüestions puntuals de les que es van fer ressó a través d'Internet. Per motius personals vaig deixar d'administrar les seves webs l'any 99, per la qual cosa, amb aquest enllaç no accediu directament a les seves pàgines. Si ho desitgeu, ho podeu fer a esquerra.org/anoia i a jerc.net/anoia.

Anticonvergència a Internet novembre 1998
En aquest país, quan es té por de fer ús de la llibertat d'expressió per tal de criticar els despotes que el governen, de dins o de fora, és fa ús de la sàtira.

Un Món de Contes juny 1998
Segona versió de la meva primera web, Un Món de Contes, projecte pedagògic interdisciplinar sobre multiculturalitat a l'Escola. El valor personal afegit és que vaig participar en la seva el·laboració, éssent-ne el principal impulsor.

L'Hora abril 1998
"Sub-web", formada per "mini-webs", que ERC i les JERC de l'Anoia dedicaven al seu butlletí L'Hora. Per motius personals vaig deixar d'administrar les seves webs l'any 99, per la qual cosa, amb aquest enllaç no accediu directament a les seves pàgines. Si ho desitgeu, ho podeu fer a esquerra.org/anoia i a jerc.net/anoia.

Federació Comarcal d'ERC-Anoia novembre 1997
Mirall de la web autèntica d'ERC-Anoia. Per motius personals vaig deixar d'administrar-la l'any 99, per la qual cosa, amb aquest enllaç no accediu directament a les seves pàgines, sinó a una reproducció de la web tal i com estava en el moment en que vaig abandonar-ne l'administració. Si ho desitgeu, ho podeu fer a esquerra.org/anoia.

JERC-Anoia octubre 1997 (renovació de l'antiga web creada pel Joan Domingo)
Mirall de la web autèntica de JERC-Anoia. Per motius personals vaig deixar d'administrar-la l'any 99, per la qual cosa, amb aquest enllaç no accediu directament a les seves pàgines, sinó a una reproducció de la web tal i com estava en el moment en que vaig abandonar-ne l'administració. Si ho desitgeu, ho podeu fer a jerc.net/anoia.

Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya setembre 1997
Mirall de la web autèntica de JERC. Per motius personals vaig deixar d'administrar-la l'any 98, per la qual cosa, amb aquest enllaç no accediu directament a les seves pàgines, sinó a una reproducció de la web tal i com estava en el moment en que vaig abandonar-ne l'administració. Si ho desitgeu, ho podeu fer a jerc.net.

L. González Catalán, SA juliol 1997
Web promocional d'empresa de mecanitzats de Badalona. Versió en català i en espanyol.

Un Món de Contes abril 1997
Primera versió de la meva primera web, Un Món de Contes, projecte pedagògic interdisciplinar sobre multiculturalitat a l'Escola. El valor personal afegit és que vaig participar en la seva el·laboració, éssent-ne el principal impulsor.

Per tornar a l'índex, prem aquí
Carles Creixell i Ferrer